Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ... ΛΑΚΗ

Ενας στους δύο είδε «Τσαντίρι»

Το ότι η κυβέρνηση θα έπαιρνε το βράδυ της Τρίτης ψήφο εμπιστοσύνης ήταν κάτι αναμενόμενο. Ετσι λοιπόν ο ALPHA επέλεξε να μην σταματήσει την κανονική ροή του προγράμματός του για να μεταδώσει τις ομιλίες και την ψηφοφορία από τη Βουλή. Και πολύ καλά έκανε αφού χθες βράδυ είχε Λαζόπουλο στο πρώτο «Τσαντίρι» του μετά τις πρόσφατες εκλογές και η περιέργεια του κόσμου για να ακούσει τα σχόλιά του ήταν μεγάλη. Ετσι, οι άνθρωποι του καναλιού της Κάντζας δικαιώθηκαν.


Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» τερμάτισε -σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen- πρώτο στη ζώνη του με 49,5% τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στις ηλικίες 15-44 χρόνων. Ο -φανερά χαρούμενος- Λάκης Λαζόπουλος ντυμένος ως Ζωή Κωνσταντοπούλου την ημέρα της ορκομωσίας (είμαστε και στην καρδιά του Τριωδίου άλλωστε) κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των αντρών ηλικίας 45-64 που του χάρισαν ένα 55,1%, σε αντίθεση με τα αγορία ηλικίας 15-24 που τον είδαν σε ποσοστό 39,3%.


Πολύ καλή απόδοση είχαν και οι «360 μοίρες» της Σοφίας Παπαϊωάννου που κρατήθηκαν στο 18,1%. Λογικό ήταν αφού φιλοξένησαν συνέντευξη του Ερβέ Φαλσιανί, του ανθρώπου που απέσπασε τα στοιχεία της Λίστας Λαγκάρντ από τους υπολογιστές τράπεζας στη Γενεύη.
Αντίθετα, σε χλιαρούς ρυθμούς κινήθηκαν οι μεταδόσεις των άλλων καναλιών από το Κοινοβούλιο. Στο MEGA η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά άγγιξε το 9,7%, για να δώσει τη σκυτάλη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που έπιασε 13,8%. Η δίωρη (22.38-00.47) μετάδοση του ΑΝΤ1 αρκέστηκε σε ένα 12,9%, ενώ ακολούθησε ο ΣΚΑΪ με 5,8% και η ΝΕΡΙΤ με 5,4%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου