Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

«ΕΒΓΑΛΕ» ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

3.965.000 άτομα στο «The Voice»

Αν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής ψήφιζαν για Πρόεδρο, θα κατάφερναν να τον εκλέξουν κιόλας! Σχεδόν 3.965.000 άτομα το γύρισαν στο κανάλι του Αμαρουσίου έστω για ένα λεπτό για να απολαύσουν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «The Voice» ανεβάζοντας την τηλεθέαση ως το 60,1% στα κορίτσια 15-24 χρόνων!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen συνολικά το 19,4% του πληθυσμού της χώρας (1.971.000 άτομα) ενδιαφέρθηκε για τις ακροάσεις στα τυφλά και γύρισε την πλάτη σε διαπραγματεύσεις, Eurogroup και τα... θρίλερ με το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας. Αλλωστε όταν ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης/Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου επιλέγουν άτομα για τις ομάδες τους, όλα τα άλλα περιττεύουν!
Τη χαμηλότερη τηλεθέαση στο τάλεντ σόου έδωσαν οι άντρες 45-64 χρόνων με 32,6%, ποσοστό που και οι απέναντι θα ζήλευαν. Ο... δύσμοιρος Τζόνι Ντεπ με τους «Πειρατές της Καραϊβικής» (ALPHA) για παράδειγμα, που... πνίγηκε στις θάλασσες με τα τιρκουάζ νερά, αφού κέντρισε το ενδιαφέρον μόλις 577.000 ατόμων (12,3%). Οπως όλα δείχνουν το «The Voice» θα είναι πλέον ο απόλυτος κυρίαρχος τα βράδια της Κυριακής μέχρι να καλοκαιριάσει, εκτός εάν το MEGA αποφασίσει να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη στη συγκεκριμένη ζώνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου