Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

«ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ» - BACKSTAGE

Στα... άδυτα του παγοδρομίου

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Εθνική Ελλάδος» που μιλά τη γλώσσα του σήμερα, μια γλώσσα άλλοτε σκληρή και πικρή, άλλοτε κωμική, σίγουρα όμως αληθινή, διεξάγονται στο παγοδρόμιο του Ελαιώνα, ελάχιστα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό. Στην αίθουσα υποδοχής δεσπόζει ένα καφέ με το τζάκι και θέα προς το παγοδρόμιο.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ορισμένες καθημερινές πρωί. Τις υπόλοιπες ώρες το παγοδρόμιο λειτουργεί για όσους θέλουν να κάνουν πατινάζ. Αφού λοιπόν προμηθευτείς τα παγοπέδιλά σου, μπαίνεις στη μεγάλη αίθουσα και ξεκινάς τις φιγούρες (και τις τούμπες).
Οι... πέτρες του κέρλινγκ είναι σχετικά βαριές, μόλις 19,1 κιλά (δεν σε προδιαθέτουν δηλαδή να τις πάρεις αγκαλιά) και αρχικά όταν τις σέρνεις αισθάνεσαι πως είναι κολλημένες στον πάγο. Επειτα όμως γλιστράνε ανάλαφρα.
Τα αποδυτήρια όπου αλλάζουν και οι ηθοποιοί της σειράς, αλλά και οι θαμώνες του παγοδρομίου βρίσκονται στο πίσω μέρος του χώρου και εκεί επίσης κάνει κρύο!
Η κάμερα στήνεται, οι ηθοποιοί ετοιμάζονται, ο σκηνοθέτης είναι στο πόστο του και σύντομα όλα θα απαθανατιστούν για να φτάσουν στα σπίτια μας.
Οι σκούπες χρησιμοποιούνται για να κάνουν τον πάγο πιο λείο ούτως ώστε η πέτρα να γλιστρά πιο εύκολα. Πάρτε τη σκούπα σας και πάμε να ζήσουμε μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία!


Η θερμοκρασία μέσα στο παγοδρόμιο αγγίζει τους 4 βαθμούς Κελσίου και πρέπει να ντυθείς ζεστά εάν θες να απολαύσεις το παιχνίδι. Η αίσθηση που έχεις όταν ανεβαίνεις στον πάγο δεν είναι η ίδια με τον κανονικό πάγο αφού δεν γλιστράει τόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου