Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

EUROVISION 2015: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ

Λίγο από όλα (ή μία από τα ίδια)

Διέρευσε από την ιστοσελίδα oikotimes.com μέρος των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Από την αρχή κιόλας φαίνεται πως η μάχη θα παιχτεί ανάμεσα στη Shaya, στη Μαρία -Ελενα και τον Barrice.
Η Shaya έχει τραγούδι-σύνθημα που σου μένει στο μυαλό και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ύμνο παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου! Οι πρώτες ψήφοι στο oikotimes.com (έως τις 13.47 της 18/2/2015) της δίνουν ένα 42,35%. Το κομμάτι του Barrice μας καλεί να πετάξουμε στο φως με έναν συνδυασμό ελληνικού και ξένου στίχου. Αδιάφορο μεν, αλλά αποσπά ένα 23,53%. Η Μαρία-Ελενα Κυριάκου προβάλει τις φωνητικές της ικανότητες και με τη ροκ ερωτική της μπαλάντα ζητά μια τελευταία ανάσα με το κοινό να της χαρίζει 22,35%. Η Θωμαή Απέργη τραγουδά ένα κομμάτι αλά Εφη Σαρρή που θα μπορούσες να ακούσεις σε σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης και να πέσεις... χάμω! Οι ψηφοφόροι της δίνουν -για την ώρα- 9,41%. Τέλος οι C Real με το δυναμικό τους κομμάτι θέλουν να καούν από έρωτα, ο κόσμος όμως τους γυρνά την πλάτη και -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- αρκούνται στο 2,35%! Τα ποσοστά βέβαια αλλάζουν με το δευτερόλεπτο. Ενδιαφέρον πάντως θα είχε να στείλουμε τη Shaya τον Μάιο στην Αυστρία περνώντας το δικό μας μήνυμα κατά του ρατσισμού και υπέρ της διαφορετικότητας των ανθρώπων, κάτι που στηρίζει πολύ έντονα ούτως ή άλλως η Eurovision. Ολόκληρα τα τραγούδια θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε για πρώτη φορά την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στην επίσημη παρουσιάσή τους από τη ΝΕΡΙΤ και το MAD.

* Ακούστε το πρώτο δείγμα των υποψήφιων κομματιών στο: https://www.youtube.com/watch?v=36UmnsBLrTI#t=156 
 * Ψηφίστε το αγαπημένο σας και δείτε την εξέλιξη της ψηφοφορίας στο: http://oikotimes.com/2015/02/18/audio-greece-2015-listen-to-the-nf-songs/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου