Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

«THE VOICE 2»: ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ

Μην μου γυρνάς την πλάτη

Οταν πέρσι είδα για πρώτη φορά το τάλεντ σόου «The Voice» (ΑΝΤ1) ενθουσιάστηκα με τη διαφορετική προσέγγιση, αφού ομολογουμένως δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση. Οι οντισιόν στα τυφλά έχουν -κατά τη γνώμη μου- το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του σόου, αφού οι επόμενες φάσεις με τις «μάχες» ανάμεσα στους παίκτες και στο τέλος τα ζωντανά θυμίζουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο άλλα ανάλογα σόου.

Ποιος θα πατήσει πρώτος το κουμπί του;

Οι «τυφλές ακροάσεις» όμως έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι ενώ εμείς βλέπουμε τον συμμετέχοντα, οι τέσσερις «προπονητές» προσπαθούν να καταλάβουν εάν τον θέλουν στο σόου από τη φωνή του και μόνο. Για να καταλάβεις τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται Ρέμος, Βανδή, Μιχάλης/Stavento και Ασλανίδου αρκεί να κλείσεις τα μάτια σου και να προσπαθήσεις να καταλάβεις εάν ο παίκτης που ακούς, σου αρέσει κιόλας, ώστε να τον θέλεις στην ομάδα σου.

Αντώνης Ρέμος
Δέσποινα Βανδή

Μελίνα Ασλανίδου
Μιχάλης/Stavento

Γιώργος Λιάγκας
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 21.00 έρχεται ο δεύτερος κύκλος του «The Voice» χωρίς σημαντικές αλλαγές από τον περσινό (μόνο η μέρα προβολής άλλαξε). Ο Γιώργος Λιάγκας θα συνεχίσει να μιλά με τους συγγενείς του κάθε διαγωνιζόμενου κατά τη διάρκεια της ακρόασής του. Οι τέσσερις... κριτές/προπονητές θα διεκδικούν ξανά τους διαγωνιζόμενους με το πάτημα ενός κουμπιού και μετά από πορεία μηνών, εκεί στις αρχές καλοκαιριού θα ανακηρυχθεί η δεύτερη φωνή της Ελλάδος. Φτάνει μόνο να μην δούμε -όπως πέρσι- φωνές πολύ συμπαθητικές να αδικούνται επειδή οι προπονητές είχαν σχεδόν ολοκληρώσει τις ομάδες τους και δύσκολα επέλεγαν άλλους, άσχετα αν ήταν πραγματικά καλοί.

The Voice of Greece HomeCoach
Το σόου του ΑΝΤ1, αν και κάθε εβδομάδα είχε σχεδόν πεντάωρη διάρκεια, έσκισε πέρσι σε τηλεθέαση αγγίζοντας το 50%. Τεράστια ήταν η απήχησή του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ετσι φέτος οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 λανσάρουν και εφαρμογή για κινητά ή τάμπλετ. Πρόκειται για το «The Voice of Greece HomeCoach». Οσοι κατεβάσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή, πέρα από τις πληροφορίες για παίκτες, προπονητές και γενικότερα το πρόγραμμα, μπορούν να γίνουν προπονητές από το σπίτι τους! Εσύ άραγε πότε θα γυρίσεις την καρέκλα σου; Θα επιλέξεις τον σωστό παίκτη; Θα μαντέψεις τον νικητή του «The Voice 2»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου