Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΟΙ... ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ

Ζουν ανάμεσά μας

Δεν υπάρχει χειρότερο από τους μαμάκηδες, α, όλα κι όλα. Στην Ελλάδα τα αγόρια λίγο-πολύ μεγαλώνουμε όλοι με τον ομφάλιο λώρο να μας ακολουθεί για... πάντα. Η αθάνατη ελληνίδα μάνα δεν εγκαταλείπει τον κανακάρη της ούτε όταν εκείνος πάρει τη ζωή στα χέρια του, αν δηλαδή την πάρει και ποτέ.


Ο Ελλην μαμάκιας είναι ένα εντελώς σπάνιο είδος. Ζει στη Μεσόγειο, τρέφεται με σπιτικό φαγητό, ζει εις βάρος των άλλων, φυσικά έχει άποψη για όλα (ιδίως για την πραγματική ζωή στην οποία κατά ένα μυστήριο τρόπο δεν συμμετέχει και απόλυτα) και είναι μονίμως κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του. Ευτυχώς όμως που υπάρχει η αγκαλιά/φροντίδα της μανούλας που όλα τα απαλύνει, όλα τα ισιώνει.


Τον μαμάκια θα τον βρεις περισσότερο στην ελληνική περιφέρεια, όχι πως τα αστικά κέντρα πάνε πίσω δηλαδή. Στην Αθήνα και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας ο μαμάκιας έχει μεταλλαχθεί ελαφρώς, αφού αν και το παίζει ανεξάρτητος και μετροσέξουαλ, κατά βάθος τη θέλει την κρεμούλα του πριν από την έξοδο όπου βγαίνει, το παίζει μούρη και σαρώνει. Αν αφήσεις τον μαμάκια μόνο του, το πιο πιθανό είναι πως θα πεθάνει σε κάποιες ημέρες! Δεν ξέρει να μαγειρεύει, τα ρούχα τα βρίσκει έτοιμα, αν αρρωστήσει «φεύγει» μέσα σε ώρες από τον μάταιο τούτο κόσμο και άλλα τέτοια... ευχάριστα.


Φίλες μου όμως προσοχή: πέρα από τους ορίτζιναλ μαμάκηδες, παίζει πολύ και να τον πάρεις σέξι, μάτσο και μοιραίο και να σου προκύψει μαμάκιας! Είναι η κατηγορία των ανδρών που φεύγουν από τη μάνα και πάνε στη γυναίκα (λέγε με και δεύτερη μάνα). Αν τον παντρευτείς, την πάτησες! Παίρνεις σύζυγο και μωρό στη συσκευασία του ενός!

Θα έγραφα και άλλα, όμως πρέπει να πάω στη μαμά μου για φαγητό! Μιλάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου