Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

«Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

Από Πολυχρονίου σε... Πολυχρονίδη

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, γνωστός στους λάτρεις των σπορ από την πορεία του σε αθλητικά ραδιόφωνα, είναι ο παρουσιαστής του νέου «Τροχού της Τύχης», του παιχνιδιού, που γράφει ιστορία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα το πρωτογνωρίσαμε το 1990 με παρουσιαστή τον Γιώργο Πολυχρονίου. Φέτος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με καινούργιο παρουσιαστή μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Πέτρος Πολυχρονίδης.
Ο Πολυχρονίδης γεννήθηκε το 1978 στη Νέα Βύσσα του Εβρου και δηλώνει υπερήφανος για την καταγωγή του και ακόμα πιο υπερήφανος για τα δύο του παιδιά. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένεια του στην Αθήνα και δηλώνει με χιούμορ πως αν δεν είχε συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα είχε ασχοληθεί είτε με τη βιομηχανία παραγωγής σκούπας, είτε με την παραγωγή σκόρδων, μιας και η Βύσσα είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των δύο αυτών προϊόντων. Από το 1996 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο, περιγραφές αγώνων και αρθρογραφεί σε αθλητικές εφημερίδες. Ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον «Τροχό της τύχης» και δηλώνει: «Πότε ήμουν μπρούμυτα, 12 χρονών, στο καφέ χαλί της μαμάς μου και παρακολουθούσα τον «Τροχό της Τύχης», πότε μπήκα στο στούντιο για το δοκιμαστικό του Τροχού! Οποιος σας πει ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, στείλτε τον σε μένα»!

Τζούλια Νόβα.
Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Τζούλια Νόβα, που θα αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών. Το μοντέλο -που φέρνει σε Δούκισσα Νομικού- το γνωρίσαμε όταν βρέθηκε στο κοινό του «Mega με μία» και δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μάρκο Σεφερλή. Τελικά ίσως η λύση στο θέμα της ανεργίας είναι να πηγαίνεις κοινό στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου