Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

ΟΙ... ΑΡΒΥΛΕΣ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Νίκησε ο Κανάκης

Οι νέοι ψήφισαν σάτιρα, οι μεγαλύτεροι πολιτική! Τα... τρελά αγόρια του «Ράδιο αρβύλα» (ΑΝΤ1) κέρδισαν τη μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαρτίου 2015. Τι κι αν ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενούσε «Στον ενικό» (STAR) τον πλέον προβεβλημένο υπουργό της νέας κυβέρνησης, Γιάνη Βαρουφάκη; Ο κόσμος επέλεξε σάτιρα και γέλιο και γύρισε την πλάτη του σε ακόμη μία συνέντευξη του στυλάτου υπουργού οικονομικών.

Ράδιο αρβύλα.

Τους «Αρβύλες» λοιπόν παρακολούθησαν 881.000 τηλεθεατές, ενώ την ίδια στιγμή τον υπουργό είδαν 802.000 άτομα σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Ειδικότερα, η σατιρική επομπή του ΑΝΤ1 άγγιξε το 50,3% στα κορίτσια 15-24 χρόνων, ενώ το χαμηλότερο ποσοστό της (20,1%) σημειώθηκε στις ηλικίες 65+, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, αφού μάλλον το χιούμορ τους απευθύνεται περισσότερο στη νεολαία.

Γιάνης Βαρουφάκης.

Την ίδια στιγμή, η ενημερωτική εκπομπή του Χατζηνικολάου ανέβαινε στο 39,3% στους άντρες 45-64 χρόνων, ενώ τα χειρότερα νούμερα στη συνέντευξη του Βαρουφάκη (8,9%) έδωσαν τα αγόρια 15-24 χρόνων. Σε αυτές τις ηλικίες άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για σκοτούρες και έννοιες τέτοιου είδους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου