Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

ΠΑΤΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ EUROVISION

Την είδαν κυρίως τα κοριτσάκια

Το βαρετό και ανούσιο σόου, οι αδιάφοροι συμμετέχοντες και οι άνευρες παρουσιάστριες δεν πέρασαν στο τηλεοπτικό κοινό που το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαΐου έστρεψε το βλέμμα του αλλού. Ο ελληνικός τελικός της Eurovision με νικήτρια τη Μαρία-Ελενα Κυριάκου και το κομμάτι «One last breath» δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την προτίμηση των τηλεθεατών και αρκέστηκε σε μόλις 13,8% σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen!

Η νικήτρια της φετινής Eurovision, Μαρία-Ελενα Κυριάκου.
Τα υψηλότερα ποσοστά στη βραδιά χάρισαν τα κορίτσια 15-24 χρόνων, που είδαν το σόου σε ποσοστό 27,1%. Αντίθετα αδιάφορους άφησε άντρες και γυναίκες ηλικίας 65+, που έδωσαν στο πρόγραμμα μόλις 7,4%. 
Αντίθετα, η επανάληψη της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (ALPHA) άγγιξε το 27,6%, η «Δικαίωση» (MEGA) τσίμπησε ένα 22,2% και η ελληνική ταινία «Ο μπακαλόγατος» (ΑΝΤ1) κρατήθηκε στο 16,7%.
Εν τω μεταξύ, χαμηλά ήταν και τα ποσοστά της ψηφοφορίας του κόσμου, αφού συμμετείχαν συνολικά 33.672 τηλεθεατές, εκ των οποίων οι 16.431 με SMS και οι 17.241 μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η ελληνική συμμετοχή θα διαγωνιστεί πρώτη στον Α' ημιτελικό της 60ης Eurovision στις 19 Μαΐου στη Βιέννη και εάν καταφέρει να περάσει στον τελικό, τότε θα ξαναδούμε τη Μαρία-Ελενα Κυριάκου το βράδυ της 23ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου