Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ;

Ελα με τη μαμά σου

Των φρονίμων οι παρουσιαστές πριν μείνουν χωρίς εκπομπή... μαγειρεύουν! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το φινάλε των «Καρντάσιανς» (ΑΝΤ1) που θα έρθει με τη λήξη της φετινής σεζόν θα έμενε χωρίς αντικείμενο. Ετσι λοιπόν, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, του πρότεινε να αναλάβει την παρουσίαση του μαγειρικού τάλεντ σόου «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».


Ο Γρηγόρης είδε τα dvd και τα ξαναείδε. Εκανε επαφές, πήρε τον χρόνο του και αφού μας βασάνισε είπε τελικά «ναι» στην πρόταση αυτή κάνοντας τον Λάτσιο να ξεφυσήξει όλο ανακούφιση και να φύγει για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με ηρεμία και γαλήνη. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει -αν όλα πάνε καλά- τη Δευτέρα 11 Μαΐου στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, ζώνη που ήταν πηγμένη με επαναλήψεις χρόνων. Σε κάθε εκπομπή, δύο παιδιά με τις μαμάδες τους χωρίζονται σε ομάδες και συναγωνίζονται να φτιάξουν το καλύτερο πιάτο. Τα παιδιά μαγειρεύουν λαμβάνοντας οδηγίες από τη μαμά τους.


Σε περίπτωση λάθους, η εκάστοτε μαμά μπορεί να πατήσει το κουμπί πανικού και να λάβει δράση. Τότε όμως ο χρόνος της ομάδας της μετρά πιο γρήγορα. Στο τέλος, ο Εκτορας Μποτρίνι δοκιμάζει τα πιάτα και εκλέγει τον νικητή που την επομένη ανταγωνίζεται με άλλη ομάδα. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στην Ισπανία, από όπου και μας έρχεται το εν λόγω παιχνίδι. Νόστιμη αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου