Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Πρωινό... κομπλέ

Οταν το πρωινό του Σαββάτου 9 Μαΐου 2015 οι δείκτες του ρολογιού θα δείξουν 09.45 ακριβώς, η Μαρία Μπεκατώρου θα μας καλημερίσει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με την καινούργια της ψυχαγωγική εκπομπή. Η παρουσιάστρια, αλλά και ο σταθμός του Αμαρουσίου επιστρέφουν στα γνώριμά τους λημέρια. Η Μπεκατώρου έκανε επί σειρά ετών πρωινάδικο στο παλιό ΤΗΛΕΑΣΤΥ (από εκεί την έμαθε και το πλατύ κοινό, δηλαδή όχι ακριβώς από εκεί, αλλά από τις σατιρικές εκπομπές που έπαιζαν αποσπάσματα από την εκπομπή της), ενώ ο ΑΝΤ1 μας μύησε στα ψυχαγωγικά πρωινάδικα, αρχικά τις καθημερινές και μετέπειτα τα Σαββατοκύριακα.

Μαρία Μπεκατώρου

Στην καινούργια εκπομπή η Μαρία δεν θα είναι μόνη της, κάθε άλλο. Θα έχει ένα πάνελ που θα της συμπαραστέκεται, θα τη βγάζει από τη δύσκολη θέση, θα λέει με λίγα λόγια αυτά που εκείνη δεν θέλει, ή δεν μπορεί. Μετά από αρκετά κάστινγκ και επαφές, η παραγωγή έκλεισε σε πέντε άτομα. Πρόκειται για τον Φραν, τον παρουσιαστή του MAD, τον Γιώργο Δάσκαλο, γνωστό στο κοινό από το «Δέστε τους», τους δημοσιογράφους Ελισάβετ Κυρίτση και Λάμπρο Κωνσταντάρα και την παρουσιάστρια Αννα Ζηρδέλη που εμφανιζόταν στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Φραν

Γιώργος Δάσκαλος

Ελισάβετ Κυρίτση

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Αννα Ζηρδέλη

Με την εκπομπή αυτή ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να βάλει φρένο στη μεγάλη επιτυχία του ζεύγους Κατερίνας Καραβάτου - Κρατερού Κατσούλη που... αλωνίζουν με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» (E TV) και να εξαφανίσει από τον χάρτη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που βρίσκεται εδώ και μήνες στην... εντατική με το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» (ALPHA). Αν το νέο εγχείρημα της Μπεκατώρου στεφθεί με επιτυχία θα πάρει το πράσινο φως και για τη σεζόν 2015 - 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου