Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΜΜΑ (Ή ΣΤΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

Νύχτες στη Μύκονο

Είμαστε όμορφος λαός, πως να το κάνουμε! Και το E TV βάζει πλώρη να αναδείξει τα κάλλη μας (τα πάχη μας -προς το παρόν- μένουν εκτός συναγωνισμού) αναβιώνοντας τον διαγωνισμό «Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιάνγκ». Ηδη η ιστοσελίδα του καναλιού έχει... μπουκώσει από δηλώσεις συμμετοχής, αφού μπορεί να πέρασε η εποχή των... αεροσυνοδών, η εποχή των... μανεκέν είναι πάντα επίκαιρη καθώς ανοίγει πόρτες για την πασαρέλα, την τηλεόραση, ή έστω έναν καλό γάμο!


Ξεχάστε όσα γνωρίζατε για τους διαγωνισμούς που βλέπαμε στον ΑΝΤ1. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Μέσα στον Ιούνιο θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα οι δύο ημιτελικοί και οι τηλεθεατές θα τους δουν live από την οθόνη τους. Η μεγάλη βραδιά θα διεξάχθει στην καρδιά του καλοκαιριού, τον Ιούλιο στη Μύκονο (θα βουλιάξει και πάλι το νησί, ενώ θα κλειστούν οι καλύτερες... συμφωνίες) με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και όχι τη Ζέτα Μακρυπούλια όπως είχε αρχικά ακουστεί.


Κάθε κοπέλα που επιθυμεί να συμμετάσχει πρέπει αφού συμπληρώσει την ανάλογη αίτηση, να αποστείλει φωτογραφία πορτρέτου, αλλά και ολόσωμη. Για τις συμμετέχουσες κάτω των 18 ετών θα χρειαστεί και υπεύθυνη δήλωση του Ν.105 του κηδεμόνα προς την έγκριση της συμμετοχής. Οι άνθρωποι της παραγωγής θέλουν να μάθουν επίσης τις ξένες γλώσσες που τυχόν γνωρίζει κάθε κοπέλα, την -ενδεχομένως- επαγγελματική εμπειρία που έχει στο μόντελινγκ, αν έχει λάβει μέρος σε άλλους διαγωνισμούς και εν τέλει γιατί θέλει να συμμετάσχει. Στο φινάλε της αίτησης η ενδιαφερόμενη τσεκάρει και το: «Δηλώνω υπεύθυνα ότι όλα τα ανωτέρω στοιχεία είναι αληθή και δεν υπάρχει δόλος εξαπάτησης απο το πρόσωπό μου προς τον Διαγωνισμό Ομορφιάς. Δηλώνω ότι είμαι Ελληνίδα, ότι δεν έχω συνάψει γάμο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, είμαι άνω των 16 ετών και κάτω των 26 ετών και δεν έχω παιδί, ή παιδιά». Πλήρες φακέλωμα... ομορφιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου