Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΝΤΣΙΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ

Διαγωνισμός (απο)μίμησης

Καθώς πλησιάζει η εβδομάδα διεξαγωγής της φετινής Eurovision (19/5/2015) στη Βιέννη ανακοινώνονται ολοένα και περισσότερα γεγονότα και εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο περιθώριο του διαγωνισμού. Η αυστριακή πρωτεύουσα φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες που θα την κατακλύσουν με αφορμή το μουσικό αυτό γεγονός.


Ολα θα ξεκινήσουν την Κυριακή 17 Μαΐου στη μεγάλη σκηνή που στήνεται μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, όπου θα λειτουργήσει το Eurovision Village. Από τις 18.00 το απόγευμα, στο κόκκινο χαλί 200 μέτρων θα περάσουν και οι 40 συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Από τις 20.00 και μετά φαν, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες θα μεταφερθούν στο Ottakringer Brewery, το μέρος που θα αποτελέσει το Euroclub για φέτος. Εκεί θα κλειστούν οι καλύτερες συμφωνίες και όχι μόνο!


Από τις 18 μέχρι τις 23 Μαΐου στην πλατεία του Δημαρχείου της Βιέννης, οι θαυμαστές του διαγωνισμού θα μπορούν να απολαύσουν από σόου και επιδείξεις μόδας, μέχρι live εμφανίσεις των συμμετεχόντων των διαφόρων χωρών. Ξεχωρίζει το event για τα 60 χρόνια της Eurovision, αλλά και ο διαγωνισμός για την ανεύρεση του ατόμου που μοιάζει περισσότερο στην Κοντσίτα Βουρστ, την περσινή νικήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου