Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Η... ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ ΤΖΟΑΝ ΚΟΛΙΝΣ

Η μαμά της Βασίλισσας

Η 82χρονη Τζόαν Κόλινς το'χει! Τι κι αν ο λύκος γέρασε και τα χρόνια πέρασαν; Η κακιά της θρυλικής «Δυναστείας» ζει και... βασιλεύει (κυριολεκτικά)! Η ηθοποιός εμφανίζεται σε ρόλο γκεστ στη σειρά «The royals» του Ε!, μια σειρά που παρουσιάζει τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.


Εκεί, η Κόλινς υποδύεται τη Δούκισσα Αλεξάνδρα της Οξφόρδης, μητέρα της Βασίλισσας Ελενας της Αγγλίας, ρόλο που παίζει η Ελίζαμπεθ Χέρλι. Φυσικά η κακιά «Αλέξις» δεν θα μπορούσε παρά να παίζει μια... σκύλα και στον τωρινό της ρόλο. Μια ψυχρή γυναίκα που δεν έχει καλή σχέση με την κόρη της. Το αστείο της υπόθεσης είναι να βλέπεις πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μπάκιγχαμ και τα παιχνίδια εξουσίας, τις γυναίκες να σφάζονται με το γάντι μεν, σαν Κατίνες δε! Αλλωστε η Βασίλισσα της Αγγλίας μπορεί να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν, όμως όταν στο παλάτι φτάνει για επίσκεψη η μαμά, τότε ακόμη κι εκείνη κάθεται σούζα.


Πάντως η Δούκισσα... Κόλινς δείχνει το τρυφερό της (ω, ναι έχει και τέτοιο) πρόσωπο όταν επισκέπτεται τα εγγόνια της, που την αγαπούν πολύ. Και το κερασάκι; Είναι συγκλονιστικά υπέροχο να βλέπεις την πάλαι ποτέ Αλέξις να λέει, ως Δούκισσα της Οξφόρδης, ένα υπέροχο «γαμώ τη ζωή μου» σε άπταιστα... εγγλέζικα; Τηλεοπτική αξία ανεκτίμητη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου