Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

«ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ SMS

Καμπάνια του ALPHA

Πες «ΟΧΙ» στην πείνα μ’ ένα SMS! Ο ALPHA, στο πλαίσιο της δράσης του στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, συμπράττει με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης με στόχο ακόμη περισσότερες οικογένειες να ενταχθούν στο πρόγραμμά τους. Ο κόσμος που θέλει και μπορεί δεν έχει παρά να στείλει ένα απλό «ΟΧΙ» στο 19059 (χρέωση 1,23€) και να στηρίξει αυτόν που δεν έχει.
 

Για την προώθηση αυτής της καμπάνιας ετοιμάστηκε μια σειρά από δεκαέξι τηλεοπτικά σποτ που φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου. Ηθοποιοί από τρεις παραγωγές του καναλιού μας προτρέπουν να «στηρίξουμε αυτόν που δεν έχει» μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».


Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, σε έξι διαφορετικά σημεία και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι, τον Κεραμεικό, το Θησείο, το Μοναστηράκι, τα Πετράλωνα και στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς. Στα συγκεκριμένα τρέιλερ βλέπουμε ξεχωριστά τους ηθοποιούς να κρατάνε μια ταμπέλα στην οποία αναγράφεται το βασικό μήνυμα της καμπάνιας, «Πες ΟΧΙ στην πείνα μ’ ένα SMS».


Στην καμπάνια συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Αντώνης Αντωνίου, Παναγιώτα Βλαντή, Πάνος Βλάχος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Στέλιος Μάινας, Ηλίας Μελέτης, Παύλος Ορκόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου