Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΖΗΤΑ ΑΝΑΚΩΧΗ

Ενταση ανάμεσα σε μαμάδες και παιδιά

Η μαγειρική ήταν για πολλά χρόνια παραδοσιακά υπόθεση της μαμάς. Επειτα μπήκαν στη μέση οι μπαμπάδες. Τώρα ο ΑΝΤ1 βάζει στο παιχνίδι και τα παιδιά! Το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 17.45 και έρχεται να μας αποδείξει πως ό,τι κι αν συμβεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν εξελιχθεί η κοινωνία μας και πάλι οι μαμάδες κάνουν κουμάντο στην κουζίνα!


Στην περίπτωση βέβαια του νέου παιχνιδιού μαγειρικής, κουμάντο κάνει όχι μόνο μία μαμά, αλλά δύο! Η συνταγή της εκπομπής είναι απλή: δύο μαμάδες με βοηθούς τα παιδιά τους έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή, χωρίς όμως να πιάσουν οι ίδιες τις κουτάλες. Διότι αν χρειαστεί να τις πιάσουν για να σωθεί το πιάτο, ο χρόνος μετρά πιο γρήγορα και η ομάδα τους κινδυνεύει να χάσει.


Πριν γίνει όμως το... κακό, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καθοδηγούν τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους να την εκτελούν. Στο τέλος, ο κριτής (Εκτορας Μποτρίνι) αποφασίζει ποιο πιάτο είναι καλύτερο και η οικογένεια που το έχει μαγειρέψει, κερδίζει!


Τα τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα και σ’ αυτά… «η μητέρα όλων των μαχών» ξεκινά! Μαμάδες οχυρώνονται, γιοι και κόρες προπονούνται και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας καλωσορίζει στη μάχη της κουζίνας ελπίζοντας να μην πέσει ο ίδιος θύμα της τηλεθέασης!


Το σκηνικό των τρέιλερ είναι πολεμικό και η νίκη ανήκει… σε όποιον ακούει τη μαμά του! Ή μήπως όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου