Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

«Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ» ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προκόπης, ο τυχερός

«Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης» έλεγε και ξαναέλεγε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Μαΐου ο Πέτρος Πολυχρονίδης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του παιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» (STAR).


Αιτία; Ο παίκτης, Προκόπης Μήσσιας, που είχε καταφέρει να καταπλήξει τον παρουσιαστή, το κοινό και τους συμπαίκτες του καθώς έλυνε τα παζλ του «Τροχού» από το πρώτο κιόλας γράμμα!


Ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος από την Καλλιθέα, ο οποίος έχει μόλις ξεκινήσει τη δική του δουλειά, ήρθε στον «Τροχό της τύχης» για να παίξει, γιατί ήξερε την ευχέρεια, που είχε στα σταυρόλεξα, αλλά και γιατί είχε ανάγκη από μετρητά


Οι ικανότητές του και η τύχη, που ήταν σταθερά στο πλευρό του, τον έφεραν στον τελικό με κέρδος 900 ευρώ. Ο Προκόπης ενθουσίασε το κοινό όταν με μόλις τρία γράμματα στην οθόνη βρήκε το παζλ του τελικού, τις λέξεις «ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ» από το 3ο κιόλας γράμμα!


Η θεά τύχη δεν τον εγκατέλειψε ούτε την τελευταία στιγμή και ο Προκόπης στο τελευταίο γύρισμα του τροχού, επέλεξε τον φάκελο, που του χάρισε το μεγάλο δώρο του παιχνιδιού, το αυτοκίνητο! Καλοτάξιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου