Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

EUROVISION 2015: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Μαρία-Ελενα τα κατάφερε

Ηταν συγκινητική, καθηλωτική, μια πολύ όμορφη παρουσία που έκλεισε το μάτι στην Ευρώπη και εκείνη της το ανταπέδωσε. Η Μαρία-Ελενα Κυριάκου τραγούδησε το «One last breath» στον Α' ημιτελικό της φετινής Eurovision και κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου στην αυστριακή πρωτεύουσα.


Θυμίζοντας λίγο Σελίν Ντιόν, Κριστίνα Αγκιλέρα, αλλά και Μπιγιόνσε, η Μαρία-Ελενα έκλεψε την παράσταση το βράδυ της Τρίτης και άφησε το κοινό στο στάδιο της Βιέννης συγκινημένο. Η φετινή μας συμμετοχή δεν πέρασε απαρατήρητη, όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής της ερμηνείας, αλλά και της σκηνικής της παρουσίας. Η μπαλάντα μας ήταν δυναμική, κορυφωνόταν όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, είχε και τα ροκ στοιχεία της.


Τι κι αν διάφοροι δημοσιογράφοι συνδύαζαν την... τελευταία ανάσα του ελληνικού τραγουδιού με την τελευταία ανάσα της χώρας πριν από τη χρεοκοπία. Η Μαρία-Ελενα απέδειξε πως ακόμη και σε έναν μουσικό διαγωνισμό με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, όπως η Eurovision, έχουν χώρο όλοι, ακόμη και αυτοί που έχουν κάνει άνω-κάτω την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα δε τους τελευταίους μήνες.


Και τώρα, τα γνωστά: ετοιμάστε πάρτι, καλέστε κόσμο και το Σάββατο όλοι μαζί θα απολαύσουμε τον τελικό της 60ης Eurovision με στόχο μια καλή θέση στην τελική κατάταξη κι από Δευτέρα τα άλλα γνωστά: φαγώματα, ξεκατινιάσματα, κους κους, θαψίματα κλπ! Εκαστος στο είδος του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου