Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΠΗΓΑ ΣΤΟ PRESS JUNKET ΤΟΥ «THE VOICE»

Ονειρα και νιάτα με κοτόπουλο και γαρίδες

«Press junket»! Το ακούς και γεμίζει το στόμα σου! Οι συντελεστές του τάλεντ σόου «The voice» (ΑΝΤ1) κάλεσαν λίγο πριν από την έναρξη των live τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να γνωριστούμε (λέμε τώρα), να τα πούμε (επί τροχάδην), να φάμε (τώρα μιλάω σωστά), να πιούμε (γες) και αν μας το επέτρεπε ο καιρός (νοπ), να καθόμασταν και χαλαρά πλάι στην πισίνα.


Το event που θα ξεκινούσε στις 14.30, φυσικά πήγε πίσω κατά μία ώρα, αφού όλοι λίγο-πολύ είχαμε τον δικό μας χρόνο προσέλευσης, ενώ οι σταρ του σόου καθυστέρησαν να αποδεσμευτούν από το πρωινό junket που αφορούσε τις τηλεοπτικές εκπομπές.


Με τα πολλά, ξεκινήσαμε λίγο πριν από τις 15.30 με τους Ρέμο, Βανδή, Ασλανίδου, Κουινέλη, Λιάγκα και Γεωργαντά να μιλάνε για το πόσο καλά περνάνε κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Μιχάλης πάντως είναι ο πιο αγαπησιάρης και ζεστός και τα παιδιά του το δείχνουν έμπρακτα.


Στη συνέχεια οι ομάδες των coach μας είπαν και δύο τραγούδια. Παίκτης από την ομάδα της Βανδή ξέχασε τα λόγια του με αποτέλεσμα η Δέσποινα να γουρλώσει το μάτι και να γίνει έξαλλη, πάντως όμως με τακτ. Ισως τον μαστίγωσε μετά!


Την παράσταση έκλεψαν οι γαρίδες με την τσίλι σος, τα κοτοπουλοσουβλάκια με τη μπάρμπεκιου και φυσικά τα ταρτάκια (από την άλλη Δευτέρα δίαιτα) φρούτων. Φυσικά είναι εμπειρία να επισκεφθεί κανείς τις τουαλέτες, είτε θέλει, είτε όχι. Γίνονται και συναντήσεις κορυφής εκεί μέσα με στελέχη, χωρίς όμως... χειραψίες!


Ο μεγάλος χαμός έγινε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπου «μιλήσαμε» (για ενάμιση λεπτό και με μπάζερ που μας έστελνε... σφαίρα στον επόμενο) με τους 40 συμμετέχοντες. Μια τρέλα. Από ένα σημείο και μετά δεν ήξερα ποιον ρώταγα και γιατί. Τόσες σημειώσεις πάντως είχα να κρατήσω από το Λύκειο! Επιπλέον, μετά από τόσα καθίσματα, η έννοια του «σου κάθισα» δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια...


Εφυγα πάνω στο εξάωρο και δεν είναι κάτι που θέλω να ξαναζήσω άμεσα. Στο μυαλό μου υπάρχουν μπλεγμένα: παίκτες, σταρ, κινητά τηλέφωνα (δεν το κέρδισα, φτου), σουβλάκια, ταρτάκια, τουρίστες, πισίνες, μεγάλη ζωή, παίκτες, όνειρα, ελπίδες, κάμερες, σημειώσεις και πολλά γέλια που κάναμε με τους αγαπημένους συναδέλφους, πρόσεξε όμως, τους αγαπημένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου