Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

«STAR WARS» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Απόβαση στην πόλη

Μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν όσοι ήταν σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς βρέθηκαν «αντιμέτωποι» με τον πιο… διάσημο κακό και τους στρατιώτες του!


Πλήθος Αθηναίων, αλλά και τουριστών που βρισκόταν στο Σύνταγμα, στην Ερμού και στο Μοναστηράκι ξαφνιάστηκε όταν είδε να κυκλοφορούν ανάμεσα του ο γνωστός ήρωας των ταινιών «Star Wars», Darth Vader, συνοδευόμενος μάλιστα από Storm Troopers.


Με αφορμή την έναρξη του καναλιού Nova Star Wars HD, μέσα από το οποίο οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν για όλο τον μήνα Μάιο και τις 6 επικές ταινίες «Star Wars», οι γνωστοί ήρωες των ταινιών του Τζορτζ Λούκας, βρίσκονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και δίνουν την ευκαιρία σε όποιον θέλει να φωτογραφηθεί μαζί τους!


Η περιοδεία του «Σκοτεινού Άρχοντα» στην Αθήνα θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα. Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνουν τα κανάλια Novacinema, μπορούν όσοι θέλουν να δουν από κοντά τον Darth Vader, να ζήσουν την μαγεία των Star Wars σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αλλά και να μοιραστούν την εμπειρία τους στο #NovaStarWars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου