Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σοκ στους «Σίμσονς»

Οταν καταρρέει το σύμπαν γύρω σου, σιγά που θα μείνει στη θέση του ο γάμος του Χόμερ και της Μαρτζ Σίμσον! Στην καινούργια σεζόν, την 27η, της σειράς κινουμένων σχεδίων «Οι Σίμσονς» (FOX) οι γονείς της ιδιαίτερης αυτής οικογένειας θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία άνευ προηγουμένου κρίση. Ο γάμος τους κινδυνεύει, αυτήν τη φορά πολύ σοβαρά, όχι όπως στο παρελθόν που οι δυο τους είχαν καβγαδάκια και πάντα τα ξεπερνούσαν. Τώρα το θέμα είναι καθαρά... γκομενικό, αφού την καρδιά του Χόμερ κλέβει η φαρμακοποιός του Σπρίνγκφιλντ!


Αν και ο παραγωγός της σειράς, Αλ Τζιν, δεν χρησιμοποιεί τον όρο «διαζύγιο», τονίζει πως η φαρμακοποιός θα ωθήσει το ζευγάρι σε «νόμιμο χωρισμό». Ετσι λοιπόν στα νέα επεισόδια ο Μπαρτ, η Λίσα και η Μάγκι θα πρέπει να μάθουν να ζουν μία με τον μπαμπά και μία με τη μαμά. Πάντως όσο κι αν ο -πολλές φορές- αναίσθητος, άγαρμπος, ατσούμπαλος και άξεστος Χόμερ φέρνει τη Μαρτζ στα όριά της, οι δυο τους αγαπιούνται βαθιά και δεν θα παρέδιδαν έτσι τα όπλα στον γάμο τους.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η σειρά που λατρεύτηκε όσο λίγες, δέχεται ακόμη ένα πλήγμα. Στην 27η σεζόν που ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 θα απουσιάζει ο Χάρι Σίρερ, η φωνή του οποίου έδινε ζωή σε αρκετούς αγαπητούς χαρακτήρες όπως αυτός του θρήσκου γείτονα Νεντ Φλάντερς και φυσικά του αδίστακτου (σκατόγερου) μίστερ Μπερνς. Ο ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά κινουμένων σχεδίων μετά από 26 σεζόν επειδή θέλει να κάνει διαφορετικά πράγματα στην καριέρα του, όμως οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για ρήξη λόγω οικονομικών διαφωνιών. Οι παραγωγοί ευελπιστούν να το ξανασκεφτεί και να μην αποχωρήσει τελικά, ειδάλλως θα πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο να καλύψουν το κενό, ίσως με νέα φωνή που θα μοιάζει στην αυθεντική, ίσως λανσάροντας νέους χαρακτήρες στο μαγευτικό Σπρίνγκφιλντ.


«Οι Σίμσονς» βγήκαν στον αέρα στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και μέχρι σήμερα έχουν παίξει 574 επεισόδια. Τις πρώτες σεζόν περίπου 33 εκατομμύρια θεατές δεν έχαναν επεισόδιο. Σήμερα πλέον τα σημάδια κόπωσης είναι εμφανή με περίπου 4 εκατομμύρια θεατές κάθε εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου