Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

ΛΑΒ ΣΤΟΡΙ: ΜΕΡΚΕΛ - ΟΛΑΝΤ

Ερωτας στα χρόνια της κρίσης

Κατηγορούμε την Ελλάδα για τα πάντα. Μεταξύ μας, φταίμε για τα περισσότερα από αυτά, όμως το θέμα μας είναι άλλο: η σύσφιξη των σχέσεων των Ευρωπαίων ηγετών! Μια σύσφιξη την οποία προκάλεσαν οι Ελληνες, αφού το δικό μας ζήτημα τους έφερε κοντά, πολύ κοντά. Και να τα Eurogroup και να τα νυχτέρια στις Συνόδους Κορυφής, ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Παρακολουθώντας τη γλώσσα του σώματος της γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ και του γάλλου Προέδρου Ολάντ κάθε φορά που βρίσκονται μαζί διαπιστώνει εύκολα κανείς το... ερωτικό στοιχείο που υποβόσκει!


Αγκαλίτσες, φιλάκια και ένα πιο χαλαρό κλίμα επικρατεί ανάμεσά τους. Οι δυο τους μου θυμίζουν ζευγάρι που γνωρίστηκε στα φοιτητικά χρόνια, όμως οι συνθήκες δεν ευνόησαν στο να είναι τότε μαζί. Υστερα μια η Ανγκελα δεν μπορούσε, μία ο Φγανσουά είχε κώλυμα. Και τώρα;


Τώρα η ζωή τους έφερε και πάλι κοντά, ελεύθερους από δεσμεύσεις και με μόνη υποχρεώση να... τακτοποιήσουν την Ελλάδα και να φύγουν για κάποιο ελληνικό νησί, την Αντίπαρο ας πούμε. Εκεί θα ζήσουν το απόλυτο, αυτό που τους έκλεψαν όταν ήταν παιδιά. Τσίτσιδοι θα τρέχουν στις παραλίες, θα κυνηγιούνται, θα γελάνε και θα χορταίνουν από τον έρωτά τους, εντάξει κι από τα φρουτάκια της ελληνικής γης... Αχ!


Αφιερωμένο αγαπουλίνια! https://www.youtube.com/watch?v=32fiotKe3uY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου