Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πίσω στις παραλίες

Μετά από μία μικρή διακοπή τριών εβδομάδων αποφάσισα να επιστρέψω στη θάλασσα που μου στέρησε ο παγωμένος καιρός του Οκτωβρίου. Οι ζέστες του Νοεμβρίου αποδεικνύονται μούρλια και είναι κρίμα να τις χάσεις.


Αφού λιάστηκα για αρκετή ώρα και άρχισα να καψώνω είπα να επιχειρήσω να βουτήξω. Στην αρχή το νερό ήταν αρκετά δροσερό. «Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου», αναρωτήθηκα, όμως δεν το πολυσκέφτηκα και αμέσως έκανα βουτιά! Μόνο έτσι γίνεται η δουλειά.


Εντάξει, ΜΑΓΕΙΑ. Η πρώτη κρυάδα κράτησε ελάχιστα και έπειτα από λίγο απλώς απόλαυσα το ζεστό νερό που με αγκάλιαζε. Κολύμπησα για λίγη ώρα στα πεντακάθαρα (βοριάς) νερά και βγήκα για να συνεχίσω την ηλιοθεραπεία και το βιβλίο μου. Δεν χρειάστηκε καν να σκουπιστώ, τόσο ήλιο είχε. Πήρα και λίγο χρωματάκι, ενώ όλος αυτός ο ήλιος μου έκανε γενικότερα καλό.


Είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα που ο χειμώνας αργεί να έρθει. Επωφεληθείτε του καλού καιρού και πηγαίνετε θάλασσα. Κι ας μη βουτήξετε (πάρτε μαγιό βέβαια, διότι όταν φτάσετε εκεί θα ζηλέψετε τους άλλους). Αρκεί η... φωτοσύνθεση που σε κάνει να ξεχνάς κάθε κακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου