Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νοέμβριος: πάμε από την αρχή

Λοιπόν «Καλό μήνα» είπαμε, αμ δεν είπαμε! Καλό μήνα λοιπόν, ευτυχισμένο Νοέμβριο. Είπα αυτόν τον μήνα να τον ονομάσω «Μήνα Θετικής Ενέργειας» (ΜΘΕ) και ό,τι ανεβάσω υπόσχομαι να είναι θετικό, ή έστω γραμμένο από τη θετική του πλευρά.


Ο Νοέμβριος μας μπήκε κάπως δροσερός, αφού να φανταστείς σταμάτησα ήδη τα μπάνια στη θάλασσα, αλλά -το πάω θετικά τώρα- έχω περισσότερο χρόνο για μένα, κάνω τζόγκινγκ, ετοιμάζω το σπίτι για τον Χειμώνα. Αλλαξα τα ριχτάρια μου (τις ντουλάπες τις είχα ήδη κάνει από τα μέσα Οκτωβρίου) και περιμένω πως και πως να κρυώσει λίιιγο ακόμη ο καιρός ώστε να ανάψω τζάκι και να έρθεις να πιούμε κρασάκι και να κάνουμε κους - κους.


Αυτός ο μήνας είναι και ο μήνας στολισμάτων. Θα γίνει χαμός. Θα στολίσουμε πάλι όλα τα σπίτια φίλων και συγγενών, θα τα κάνουμε σούπερ γουάου και θα χαθούμε μέσα σε ένα κλίμα... εφορίας και χαράς! Στο πρόγραμμα είναι ΠΑΝΤΑ και η επιτυχημένη -κάποια στιγμή- διατροφή και το χάσιμο κιλών, αλλά είπαμε: θετικά ποστ! Αρα; Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω χάσει τα... προαπαιτούμενα! Καλό μήνα ρε παιδιά, όλα καλά θα μας πάνε! Είπαμε: είναι ΜΘΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου