Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ... ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ

Αουτς λέμε

Το περασμένο Σάββατο έκανα κάτι δουλειές, μην φανταστείς κάτι πολύπλοκο ή κοπιαστικό και ξάφνου ένιωσα μια σουβλιά και έμεινα εκεί! Πονούσα στο κάτω μέρος της πλάτης, αλλά και μπροστά, κάτω από τον θώρακα. Ο πόνος αυτός με επισκέπτεται μια δυο φορές τον χρόνο και είναι αρκετά ισχυρός.


Πρώτη φορά θυμάμαι με είχε πιάσει πριν από καμιά 15αριά χρόνια, όταν ήμουν στο γυμναστήριο ξάπλα σε ένα όργανο και έκανα άσκηση για το στήθος. Ε! Ηταν τόσο πρωτόγνωρος ο πόνος που μου κόπηκε η αναπνοή. Εμεινε για λίγη ώρα στο όργανο, διότι ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια για να απεγκλωβιστώ. Τελικά τα κατάφερα με κόπο και τρόπο (βγήκα από το πλάι κρατώντας το επίμαχο σημείο πόνου).


Εκτοτε αντιμετωπίζω το πρόβλημα, άλλες φορές πιο ήπια, άλλες πιο έντονα. Στο σπίτι είχα μια θερμαντική κρέμα που είχε λήξει από το 2008, τζίφος. Είχα στον νου μου να πάρω μια καινούργια, κάτι που φυσικά δεν έκανα, μέχρι σήμερα που πάλι νιώθω τη μέση μου «μαγκωμένη». Είναι αυτό που νιώθεις ένας μικρός Θεός και λες πως όλα θα περάσουν μόνα τους. Οχι! Ετσι λοιπόν το «Υποφέρω» από τις γυναίκες του Α' Κ.Α.Π.Η. Ηλιούπολης (εντάξει, θεότητες) παίρνει πια μιαν άλλη διάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου