Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

«ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ 2015»

Φέτος και στον Πειραιά

Για τέταρτη χρονιά το MEGA διοργανώνει την ενέργεια «Νοιάζομαι - μοιράζομαι» και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει και να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Φέτος το ραντεβού δίνεται εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά και στον Πειραιά, μια από τις περιοχές της Αττικής που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση. Οι άνθρωποι του καναλιού ετοίμασαν ένα πολύ γλυκό τρέιλερ με το οποίο μας καλούν όλους να βοηθήσουμε, να νοιαστούμε, να μοιραστούμε.


Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα συγκεντρώνουμε συσκευασμένα τρόφιμα και λάδι, παιδικές τροφές και είδη προσωπικής υγιεινής σε τρία διαφορετικά σημεία: Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Αθήνα), πεζόδρομος Αγίας Σοφίας (Θεσσαλονίκη) και πεζόδρομος Δραγάτση (Πειραιάς). Και εξίσου σημαντικό: μην ξεχνάτε τις σοκολάτες!


Η δράση αυτή του MEGA ξεκίνησε το 2012 και όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει τους συμπολίτες μας που υποφέρουν περισσότερο καταφέρνωντας να συγκεντρώσει πάνω από 200 τόνους τρόφιμα. Αν μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ, αυτήν την Κυριακή πέρνα και άφησε κάτι σε Αθήνα, Πειραιά ή Θεσσαλονίκη. Μπορεί να καταφέρεις να χαρίσεις ένα χαμόγελο στον διπλανό του που το έχει μεγάλη ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου