Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Απόψε στους δρόμους

Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε όλοι μας λίγο - πολύ από την καθημερινότητα και τους ξέφρενους ρυθμούς. Να φρενάρουμε, να ξαναβρεθούμε, να φάμε ένα γλυκό, να τσουγκρίσουμε ένα ποτήρι ζεστό κρασί. Σήμερα Σάββατο κατεβαίνουμε όλοι παραλία, στη Γλυφάδα. Ο δήμος διοργανώνει την Κόκκινη Νύχτα και μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε σε ένα μεγάλο street party. Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα και όσοι τυχεροί δεν δουλεύουμε μπορούμε να κάνουμε βόλτες, να απολαύσουμε γλυκίσματα, υπαίθριες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, πυροτεχνήματα κεράσματα και μια χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα. Κι αν κουραστούμε έχει και τρενάκι για να μας μεταφέρει από τη μια μεριά της πόλης στην άλλη.


Με τη δύση του ηλίου (17.00) η Γλυφάδα γίνεται μια μεγάλη παρέα και κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους, τις πλατείες, αλλά και τα στενάκια της. Δεν έχει σημασία να αγοράσεις κάτι. Σημασία έχει να βγεις έξω μαζί με τους φίλους σου, να αναμιχθείς με τον κόσμο. Να γνωριστούμε, να τα πούμε, να γελάσουμε, να ξεχαστούμε έστω και λίγο από τα εκατοντάδες προβλήματα που βρίσκονται -κυριολεκτικά- έξω από την πόρτα μας.


Θα είμαι κι εγώ εκεί με τα... τρουφάκια μου, αλλά κοίτα να' ρθεις από νωρίς, αλλιώς θα τα έχουμε φάει όλα. Πάρε και χοντρά ρούχα διότι θα κάνει κρύο, 9 βαθμούς και ακόμη πιο κάτω προβλέπει η ΕΜΥ. Τι λες; Πάμε Γλυφάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου