Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

ΖΥΓΑΡΙΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ: 0-...2

Αναμέτρηση τώρα

Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχουν περάσει οι γιορτές και η ζυγαριά μου να δείχνει μείον! Εντάξει, είχε δείξει μόνο μία φορά κι αυτό επειδή είχα αρρωστήσει με γαστρεντερίτιδα. Φέτος όμως το έβαλα στόχο πριν από τα Χριστούγεννα και τα κατάφερα! Είχα πει όχι γλυκά, όχι πολλά ψωμιά και μεγάλες μερίδες φαγητού και δικαιώθηκα. Η ζυγαριά μου έδειξε -2 κιλά και νιώθω πολύ χαρούμενος.


Η αλήθεια είναι πως φτάνοντας οι γιορτές είχα ήδη φάει αρκετά και έτσι δεν ένιωσα μεγάλη στέρηση, το αντίθετο μάλιστα. Επίσης μου έκανε εντύπωση που άκουγα τον κόσμο να λέει πόσο έφαγε και πόσο φούσκωσε και πρήστηκε, την ώρα που εγώ ένιωθα... ανάλαφρο περδίκι!


Ετσι λοιπόν χθες είπα να το γιορτάσω με κάτι λιπαρό και έπειτα το μετάνιωσα διότι όλο το βράδυ είχα πόνο στην κοιλιά και βαρυστομαχιά. Εμ, άμα συνηθίσεις πιο υγιεινή διατροφή, μετά το «σκουπίδι» σου πέφτει βαρύ. Από σήμερα όμως και πάλι προσηλωμένος στον στόχο. Το 2016 είναι έτος ανασυγκρότησης και το καλοκαίρι δεν είναι δα και πολύ μακριά. Μια ευθεία δρόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου