Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΟΓΙΑΤΖΑΚΙΑ

Βάφουμε σήμερα λέμε

Πριν από μερικές εβδομάδες βάψαμε το σπίτι της Μυρτώς. Σαλόνι, χολ, όλα κομπλέ. Το συνεργείο μας αποδείχτηκε αποτελεσματικό, γρήγορο, χωρίς ζημιές (εντάξει, εγώ έκανα μερικές), φυσικό κι επόμενο ήταν να... πάρουμε κι άλλες δουλειές! Σήμερα λοιπόν βάφουμε στου Βασίλη! Μην φανταστείς κάτι πολύ δύσκολο: δύο τοίχους ήθελα να ξεφορτωθώ και το συνεργείο δεν μου χάλασε χατίρι.


Το ζητούμενο αυτών των εργασιών, εντάξει είναι να βγει η δουλειά και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όμως πραγματικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το μετά. Το πάρτι! Τα γλυκά, τα φαγητά, τα κεράσματα. Και μπορεί στης Μυρτώς να μην ήμασταν και τόσο καλά οργανωμένοι, σε μένα όμως εκτός από τους μεζέδες μου, όλοι θα φέρουν από κάτι και προβλέπω ολίγον βάψιμο και μπόλικο γλέντι.


Κυριακή γιορτή και σχόλη; Οχι σήμερα, όχι για μας. Σήμερα έχουμε δουλειές και ετοιμασίες για την Ανοιξη που έρχεται με φόρα, λες και δεν κρατιέται, θέλει να φτάσει από νωρίς στο ραντεβού της μαζί μας. Γι' αυτό λοιπόν σου λέω, μάζεψε φίλους και γνωστούς και κάνε αλλαγές στο σπίτι σου, αλλαγές στη ζωή σου. Πέτα το παλιό, αυτό που δεν θες κι αγκάλιασε το καινούργιο. Μην το φοβάσαι. Κάν' το τώρα! Μην αργείς. Το τώρα μόνο έχουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου