Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΙΚΝΙΚ

«Τσιρς» στο καλοκαίρι

Σήμερα είχε ήλιο, είχε αεράκι, είχε καλή παρέα, είχε υπέροχα μεζεδάκια, είχε και ραντεβού στη θάλασσα για πικνίκ! Είναι όμορφες αυτές οι στιγμές που μαζεύεσαι με φίλους και απολαμβάνετε τη ζωή. Γιατί τελικά αυτό δεν είναι που αξίζει; Οι μικρές στιγμές ευτυχίας που όμως είναι το παν!


Γύρω στις 12.30 φτάσαμε στην αγαπημένη μας παραλία, στα Λεγραινά. Ο αέρας ήταν αρκετά δυνατός και κάποια μικρά συννεφάκια κάλυπταν τον γαλανό αττικό ουρανό, όμως αυτό δεν μας πτόησε. Στρώσαμε πετσέτες, τραπεζομάντηλα, ψάθες, απλώσαμε την πραμάτεια μας και σε λίγα λεπτά το πάρτι είχε ξεκινήσει.

Στην αρχή δειλά, έπειτα όμως πήραμε φόρα. Και να τα μεζεδάκια, να και το κρασάκι που πάγωνε μες στο νερό. Και το ψωμάκι/παξιμαδάκια με τα τυράκια, μούρλια. Από κοντά και η διάσημη -πια- πασταφλώρα μου να καλύπτει γευστικά τον ουρανίσκο (αύριο ζύγισμα, ΩΧ)!


Λόγω της εξωτερικής θερμοκρασίας δεν αποπειράθηκα να βουτήξω. Πλησίασα τα πόδια μου στο νερό, τα έβρεξα, μούδιασα, αποτραβήχτηκα. Η θάλασσα... έξω μου. Νεξτ τάιμ! Μετά το φαγητό με πήρε ο ύπνος και έγειρα με νανούρισμα τον ήχο των κυμάτων.


Φεύγοντας δεν αφήσαμε πίσω μας ούτε χαρτάκι. Μαζεύτηκαν όλα (και τα παραδιπλανά σκουπίδια άλλων συμπολιτών μας) και αφήσαμε την παραλία σε καλύτερη κατάσταση από ότι τη βρήκαμε.


Απολογισμός ημέρας: πληρότητα, γαλήνη, ευτυχία, χικ - χικ, κοχύλια και... εγκαύματα γ' βαθμού! Να ξαναπάμε ρεεε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου