Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΡΗΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

Φως στον... κάδο

Λοιπόν χθες είχα ένα break through, πως το λέτε εσείς εδώ, ανακάλυψη: έμαθα που πάνε οι κάλτσες όταν χαθούν στο πλυντήριο των ρούχων! Είχα βάλει που λες μια πλύση και μόλις τελείωσε άρχισα το άπλωμα. Ε, όταν έφτασα στις κάλτσες, μία γκρι δεν είχε... ταίρι! Εψαξα από δω, έψαξα από κει, τίποτα. Κοίταξα στον κάδο, του έκανα περιστροφές, έψαξα και στο σπίτι, πουθενά. Που πήγε; Που πάει;


Αφησα τα ρούχα να στεγνώσουν με την ελπίδα να βρεθεί λύση στο μυστήριο. Μήπως να έφτιαχνα μια φανουρόπιτα μπας και φανερωθεί το χαμένο γκρι καλτσάκι; Μπα. Κάπου θα είναι, δεν χάνονται έτσι τα πράγματα. Εκτός και αν το πλυντήριο είναι μια... μαύρη τρύπα. Ενας χώρος που με κάποιον τρόπο συνδέεται με το σύμπαν, όχι απαραίτητα το δικό μας, ένα άλλο παράλληλο σύμπαν όπου εκεί βρίσκονται εκατομμύρια κάλτσες, εσώρουχα και άλλα αντικείμενα που κατά καιρούς έχουν εξαφανιστεί από τους κάδους των πλυντηρίων της Υφηλίου. Πρόκειται για μια καλοστημένη συνομωσία των εταιριών που θέλουν να μας βάζουν να αγοράζουμε και να πλένουμε. Συνέχεια.


Το μυστήριο λύθηκε με το μάζεμα των ρούχων. Εκεί που είχα τελειώσει με την τακτοποίηση των ρούχων ξεπρόβαλε το καλτσάκι από το μανίκι ενός φούτερ (αχ τα λένε έτσι ακόμη ή καρφώνομαι ηλικιακά;). Τζίφος! Πάνε τα όνειρα για μαύρες τρύπες, παράλληλα σύμπαντα, συνομωσίες, επιστημονική φαντασία, εξωγήινους... Χαμένα όνειρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου