Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΣΟΥΡΕΑΛ

Καφές στα 30.000 πόδια

Ξυπνάω σήμερα με μια τεράστια λιακάδα πάνω από τα κεφάλια μας. Ξέρεις, αυτές που θες να ξαπλώσεις στο γκαζόν και να λιαστείς μέχρι τέλους. Από αυτές τις... ανοιξιάτικες ημέρες που απλώς χάνεις το μυαλό σου και δεν έχεις όρεξη για τίποτε άλλα παρά... σκυλίσια ζωή! Κι έπειτα βλέπω τις προσφορές γνωστής αεροπορικής εταιρίας και αποτρελαίνομαι. Από Δουβλίνο για τις περισσότερες πόλεις τις δυτικής Ευρώπης μόνο με 2€! Και φτιάχνω βαλίτσες, νοητές, από αυτές τις εύκολες που δεν θέλουν κόπο και είσαι έτοιμος στο λεπτό.


Το μυαλό μου παίζει περίεργα ταξίδια. Να παίρναμε λέει το νοητό αυτό βαλιτσάκι μας και να πετούσαμε ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί στα 30.000 πόδια. Και να πίναμε καφέ με την ωραιότερη θέα του κόσμου. Εκεί ψηλά, πάνω από το... βαμβάκι, όπου όλα φαντάζουν και είναι υπέροχα, εκεί όπου καμία έγνοια δεν σε αγγίζει.


Κι έπειτα προσγειώθηκα στην πόλη. Είχε ακόμη λιακάδα και μια τεράστια... αρκούδα με περίμενε στο πάρκινγκ του γραφείου. «Λος Αντζελες γίναμε», σκέφτηκα και προχώρησα. Τα όνειρα δεν έχουν 24% ΦΠΑ, οπότε ό,τι θέλω θα βλέπω και ό,τι θέλω θα φαντάζομαι! ΖΗΤΩ η 28η Οκτωβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου