Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ... ΓΚΑΝΤΕΜΙΚΟ 2016

Άλλαξέ το στο φινάλε

Πολύς λόγος έγινε για το... γκαντέμικο 2016. Που πήρε τόσο διάσημο κόσμο από την ανθρωπότητα (αλήθεια RIPαρε κανείς με το ίδιο σθένος για τις χιλιάδες νεκρούς ανά την Υφήλιο σε πολέμους και καταστροφές), που έφερε τόσα δεινά, συγκεκριμένα δε στην Ελλάδα ήταν ακόμη ένα έτος μιζέριας, δυσπραγίας οικονομικής και μη με ζοφερές προοπτικές για το 2017, γενικά ήταν μια σκατοχρονιά! Ηταν όμως; Προσωπικά εάν με ρωτήσεις το 2016 ήταν ένα καλό έτος. Είχε φυσικά τις αναποδιές του, ποιο έτος άραγε δεν έχει, όμως μου έφερε και καλά, ισορροπία ρε φίλε. Με δυνάμωσε, με δοκίμασε, έκανε και τα ξεκαθαρίσματά του.


Διάβαζα χθες τη δημοσίευση του Τρύφωνα, ενός ξαδέλφου μου από το Λος Αντζελες στην οποία μεταξύ άλλων καλούσε τους φίλους του να σταματήσουν να σκέφτονται πόσο δύσκολη χρονιά ήταν αυτή που τελειώνει. «Κάντε κάτι που να αξίζει και να μετρά. Ζωγραφίστε κάτι, κατασκευάστε κάτι, ανεβείτε σε ένα βουνό, πηγαίνετε για ιππασία. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας για εθελοντική εργασία, δωρίστε χρήματα για κάποιον καλό σκοπό, υιοθετήστε ένα αδέσποτο. Τηλεφωνήστε στους γονείς σας και πείτε τους ότι τους αγαπάτε. Ολοκληρώστε τον χρόνο με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορείτε να πείτε: “το 2016 άρχισε άσχημα, αλλά γαμώτο θα το έκανα να τελειώσει υπέροχα”»!


Σε μερικές γραμμές, ο Τρύφωνας τα είπε ΟΛΑ! Εάν αισθάνεστε ότι η χρονιά σας πήγε χαμένη, ήταν κακιά και μαλακισμένη, αλλάξτε την έστω και στο παρά πέντε! Αν όχι εσείς, τότε ποιος; Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου