Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΣΕΞΙ ΑΛΕΚΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο... Αγγελος και ο... Διάβολος

Το αμερικανικό περιοδικό TIME κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Ντόναλντ Τραμπ, ως πρόσωπο της χρονιάς! Χμμ... ΟΚ, η εκλογή του μεγιστάνα ως νέου προέδρου των ΗΠΑ είναι ειδησάρα και σημείο των καιρών, όμως τι να μας πει ένας Ντόναλντ, βαψομαλλιάς (τι θυμήθηκα τώρα: έτσι έλεγαν κοροϊδευτικά έναν πρώην εργοδότη μου); Εχει κερδίσει ποτέ τίτλο του πιο σέξι πολιτικού; Οχι!


Ενώ ο δικός μας; Το καμάρι μας; Το παιδί μας; Ο άνθρωπός μας; Ο Αλέκσις μας! Αυτός είναι άντρας. Και αρρενωπός και δραστήριος και μορφωμένος και κορμάρα και πρωθυπουργάρα! Και ανάμεσα στους 5 πιο σέξι πολιτικούς σύμφωνα με το περιοδικό People. Είχε βέβαια σκληρό ανταγωνισμό αφού τερμάτισε με τους Τζάστιν Τριντό του Καναδά, Ματέο Ρέντσι της Ιταλίας, Φίλιππο ΣΤ' της Ισπανίας και Σαβιέ Μπετέλ του Λουξεμβούργου. Μπροστά τους βέβαια ο δικός μας είναι όλα τα λεφτά! Πάρτε το με όποια έννοια προτιμάτε!


Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού πάντως το εξώφυλλο του TIME έχει προκαλέσει σάλο και για ακόμη έναν λόγο. Το «Μ» του logo του περιοδικού βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεφάλι του Τραμπ κάνοντάς τον να μοιάζει με Διάβολο. Ξέρουν κάτι και μας το κρύβουν; Είναι κάτι... τυχαίο, ή σκόπιμα συνέβη;


Πέρα από όλα αυτά τα αστεία, τα όμορφα και τα... ασμπέτε, ο σύγχρονος κόσμος χάνεται κάτω από δεκάδες προβλήματα καθοδηγούμενος από «ηγέτες» που δεν έχουν εκτόπισμα ούτε καν στον καθρέφτη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου