Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

SEE YOU IN COURT (ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ... ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ)

Ορκίζομαι

Σήμερα το πρωί βρέθηκα για ακόμη μία φορά στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Το θέμα γνωστό: μη καταβολή δώρου και δεδουλευμένων από την εφημερίδα στην οποία εργαζόμουν από το 1996 έως το 2012. Είδα συναδέλφους που είχα να δω χρόνια, φυσικά δεν είδα κανέναν από τη διοίκηση της επιχείρησης η οποία έχει επιλέξει να μας αγνοεί επιδεικτικά.


Με εντυπωσίασαν, αν και δεν θα έπρεπε καθώς το έχω βιώσει και στο πετσί μου, οι αναβολές υποθέσεων για το τέλος του 2018, υποθέσεων που σήμερα ούτε καν ξεκίνησαν να συζητώνται. Ορεξη και υπομονή να 'χεις.


Μεγαλύτερη εντύπωση όμως μου έκανε το γεγονός πως στον χώρο όπου υποτίθεται εφαρμόζονται οι Νόμοι, οχήματα των... VIP ήταν παρκαρισμένα όπου να 'ναι, μηχανάκια κυκλοφορούσαν άναρχα, κόσμος παρατούσε καφέδες και σκουπίδια παντού  (αυτό που στο σπίτι μας δεν κάνουμε τίποτα γιατί έχουμε υπηρέτες;) και φυσικά πλάι στους δεκάδες κάδους που είναι διάσπαρτοι, ενώ το κάπνισμα πάει σύννεφο τόσο από τους αστυνομικούς στον έλεγχο της εισόδου, όσο και στον χώρο έξω από τις δικαστικές αίθουσες, παρά την προειδοποίηση για αυτόφωρο (ναι, καλά). Αν δηλαδή δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι ούτε καν στα Δικαστήρια καταλαβαίνεις πόσο έχουμε μπλέξει έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου