Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕ Η... ΓΗ

«Still Standing» #not

Μην κοροϊδεύετε τους παίκτες των τηλεπαιχνιδιών, αλήθεια όμως! Πήγα για μια... γκεστ εμφάνιση στο «Still Standing» του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει κάθε απόγευμα η Μαρία Μπεκατώρου. Ε! Ενιωσα πιο χαζός από τη συμμετοχή μου στο «Rouk Zouk» μερικούς μήνες πριν. Οταν βρίσκεσαι εκεί ψηλά και με την καταπακτή να καραδοκεί από κάτω σου, είναι πολύ εύκολο να γίνει το λάθος.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τα πλέον ακομπλεξάριστα άτομα της ελληνικής τηλεόρασης, ένας φυσιολογικός άνθρωπος!

Αφού ανεβήκαμε στη σκηνή και πήραμε τις θέσεις μας, περιμέναμε ο κεντρικός παίκτης να μας επιλέξει για τη μονομαχία ερωτήσεων. Κάποτε που ήρθε η σειρά μου είχα βάλει ως στόχο να απαντήσω τουλάχιστον σε μία ερώτηση, έτσι για το καλό και μετά ας πέσω. «Πόσα χρόνια κάνει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης»; Ευκολάκι θα πει κανείς, ειδικά για έναν άνθρωπο που κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το 1996! Ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 31/12/1989 και σχεδόν αμέσως ο Παπαδάκης ξεκίνησε με το «Καλημέρα Ελλάδα». Στην οθόνη μπροστά μου φαίνονταν δύο λέξεις, η πρώτη από τις οποίες είχε δύο «Ι». Εχοντας την πίεση του χρόνου και με το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης να χτυπά ολοένα και πιο έντονα δεν σκέφτηκα ούτε το πότε ξεκίνησε ο ΑΝΤ1 το πρόγραμμά του, ούτε φυσικά τα δύο «Ι» και απάντησα 16, 17, ενώ ακόμη και ο πιο βλαξ μπορεί να καταλάβει πως η λέξη με δύο «Ι» είναι το «είκοσι».

Πριν από την πτώση! Τότε που νόμιζα πως θα έσκιζα!

Φυσικά έχασα και η Μαρία άρχισε να μου πιάνει την κουβέντα μόνο και μόνο για να χαλαρώσω, να ξεχαστώ και να μην περιμένω την... πτώση! Νωρίτερα όμως είχα πάει κάτω από το σκηνικό, είχα δει την απόσταση της πτώσης και τη... δεξαμενή με αφρολέξ μέσα στην οποία θα έπεφτα, οπότε είχα χαλαρώσει. Οταν όμως σου συμβαίνει και ακούγεται ένα «μπαμ», είναι αλλιώς. Ευχάριστα αλλιώς! Βγήκα από το σκηνικό και "έπνιξα" την αποτυχία μου στο πλούσιο μπουφεδάκι.

* Για την ιστορία ο Παπαδάκης μας καλημερίζει για 28 συνεχόμενα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου