Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ; ΖΗΜΙΑ!

Αθεράπευτα «Mr. Bean»

Οταν πήρα το... ΚΤΕΛ από Σόφια για Φιλιππούπολη, Κυριακή πρωί, ήταν σχεδόν άδειο. Απλώθηκα και εγώ και τα πράγματά μου, έριξα και το κάθισμα πίσω, έβγαλα και τα παπούτσια μου, άνεση, α δεν μπορώ να πω. Ηταν Κυριακή πρωί. Οσοι είχαν φύγει για ΣΚ είχαν φύγει από την Παρασκευή. Στο βραδινό δρομολόγιο της επιστροφής όμως γινόταν ο κακός χαμός! Τίγκα. Ολο γεμάτο, οπότε κι εγώ αναγκάστηκα να περιοριστώ αισθητά... Κάποτε κουράστηκα να ακουμπώ το σακίδιο ώμου στα πόδια μου και αποφάσισα να το αφήσω κάτω στο δάπεδο. Σε περίπου 2 ώρες μπαίναμε στη Σόφια και τότε αποφάσισα να το τραβήξω και πάλι επάνω μου. Μάταια.


Το φουσκωμένο σακίδιο σε συνδυασμό με το στενό διάστημα μεταξύ του δικού μου καθίσματος και του μπροστινού το σφήνωσε για τα καλά. Εγώ δεν έχω υπομονή. Αρχισα να το τραβάω με λύσσα για να ξεκολλήσει. Φυσικά το έκανα χειρότερο, αφού κατά έναν μυστήριο τρόπο το διχτάκι που έχει το μπροστινό κάθισμα για να τοποθετείς κάποια πράγματα είχε πιαστεί στην τρύπα που έχει το πιαστράκι του φερμουάρ (τρέχα γύρευε δηλαδή)! Μάλιστα αυτό είχε συμβεί σε δύο πιαστράκια! Συνέχισα να τραβάω με λύσσα, μέχρι που ο διπλανός μου -συνταξιδιώτης από Ελλάδα- με βοήθησε να τα απεγκλωβίσω. Αμέσως μετά όμως συνειδητοποίησα το μέγεθος της καταστροφής: από το πολύ τράβηγμα είχα ξηλώσει το σιδεράκι που συγκρατεί όλο αυτό το διχτάκι! Και αυτή κυρίες και κύριοι είναι η μοναδική ζημιά που έκανα σε όλη τη Βουλγαρία, το ορκίζομαι.

* Αγαπητοί κύριοι των ΚΤΕΛ Βουλγαρίας, ειλικρινά σας ζητώ συγγνώμη, δεν έγινε σκόπιμα αυτό, απλώς έπαθα σοκ από τον εγκλωβισμό και πίστευα πως το σακίδιο μου θα μείνει για πάντα πιασμένο εκεί. Με εκτίμηση και μεταμέλεια, ΜΠΙΛόγκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου