Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΕΧΩΣ... ΑΛΛΟΥ

Μετακόμιση τώρα

Από το 2012 και μετά έχω ζήσει όσα δεν έζησα μέσα σε 15 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο των ΜΜΕ. Απληρωσιές, απολύσεις, κακές συμπεριφορές συναδέλφων, μετακομίσεις, νέες συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα... Δεν μπορώ να πω, δεν έχω προλάβει να βαρεθώ καθόλου. Το ένα γεγονός έρχεται και καπακώνει το άλλο και κάπως έτσι έχω γίνει πιο προσαρμοστικός στην αλλαγή, την έχω βάλει στην καθημερινότητά μου, έχω δυναμώσει, έχω αλλάξει σαν χαρακτήρας.


Τώρα το "Τηλέραμα" στο οποίο εργάζομαι από το 2015 μετακομίζει στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Μην φανταστείς, από Μαρούσι σε Μαρούσι πάμε, απλώς έναν δρόμο πιο μπροστά, στην Κηφισίας. Αναβάθμιση! Τις τελευταίες ημέρες στο γραφείο μας, αλλά και στον "Τηλεθεατή" -με τον οποίο συστεγαζόμαστε- επικρατεί ένας όμορφος αναβρασμός. Από τη μία "κλείνουμε" νωρίτερα τα τεύχη λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας, από την άλλη έχουμε πάρει χαρτόκουτα και μαζεύουμε τα πράγματά μας.


Η πρώτη μέρα στα νέα γραφεία, την Καθαρά... Τρίτη θα έχει και πάλι βέβαια μια μικρή αγωνία και αυτό το γλυκό σφίξιμο στο στομάχι. Ομως είναι όμορφες οι αλλαγές και πολλές φορές αναγκαίες. Μας εξελίσσουν, μας πάνε παρακάτω, ανανεώνουν την πίστη μας σε αυτό που λένε πως όσο υπάρχει αλλαγή, όλο και κάτι καλύτερο θα βγει, δεν μπορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου